15.04.2024

EL 24 har landet stor kontrakt for vannbehandlingsanlegget i Fremmerholen – skal sikre rent vann til Ålesund-regionen

Vårt datterselskap EL 24 på Sunnmøre har inngått kontrakt med Ålesund kommune på Fremmerholen vannbahandlingsanlegg med en kontraktspris på 26,7 millioner kroner.

Kontrakten for elektroinnstallasjon gjelder arbeid både på vannbehandlingsanlegget, rensevannspumpestasjonen, råvannspumpestasjonen og ventilkum, og omfatter alt fra hovedtavler til nødlys, brannalarm og solcelleanlegg.

Prosjektleder i Ålesund kommune, Marthe Strømme er fornøyd med valget av EL 24 som elektroentreprenør i prosjektet, samt kontraktsprisen på 26,7 millioner kroner.

-Her fikk vi en lokal leverandør som kan vise til referanser fra så store prosjekter tidligere. Det er en fordel når vi skal bygge. I tillegg setter vi pris på at vi kan skape lokale ringvirkninger samtidig som vi sikrer rent drikkevann til regionen, sier hun.

Disse får ansvar for at arbeidet går som planlagt på byggeplassen: Terje Melseth, Ålesund kommunes hovedbyggeleder, Kristoffer Aamås, prosjektleder i EL 24, og Brian Jakobs, assisterende prosjektleder/anleggsleder i EL 24.

Sikrer rent vann til Ålesund-regionen

Hans Oscar Molvær, daglig leder i EL 24, sier de er glade for å få oppdraget og bli en del av et spennende prosjekt.

Det er selvsagt viktig for oss å sikre arbeid til våre ansatte, men det er ekstra hyggelig når man i tillegg får jobbe med et stort prosjekt og bidra til et viktig samfunnsoppdrag; å sikre forsyningen av rent vann til Ålesund-regionen.

Om Fremmerholen vannbehandlingsanlegg

  • Vannbehandlingsanlegg, pumpestasjon og overføringsledninger for å sikre rent vann til nesten 70.000 innbyggere i Ålesund, Sula og reservevann i Giske.
  • To bygg i Brusdalsvegen med prosessanlegg og rensevannsanlegg. Pumpestasjon ved Rødsetvegen.
  • Byggearbeidet startet i november 2023. Planlagt drift av anlegget er høsten 2026

Om EL 24

EL 24 er et lokalt elektroentreprenørselskap etablert i 2006, som holder til i Ålesund, Stranda, Sykkylven, Hellesylt, Valldal, Sjøholt og Langevåg, og utfører elektroinstallasjoner for lokale og offentlige kunder. EL 24 er en del av det norske elektrokonsernet Konstel.

 

For spørsmål, vennligst kontakt:

Hans Oscar Molvær, Daglig leder EL 24, HansOscar.Molvaer@el-24.no
Lars Ole Hageskal, Regionsdirektør Midt, Konstel, lars.ole.hageskal@konstel.no