21.05.2021

El-Konsult AS blir en del av Elscoop Group AS

Elscoop Group har nettopp gjennomført et nytt oppkjøp, og at vi dermed kan ønske El-Konsult AS velkommen som nytt selskap i konsernet

Elscoop Group har nettopp gjennomført et nytt oppkjøp, og at vi dermed kan ønske El-Konsult AS velkommen som nytt selskap i konsernet. Elscoop Group består med dette oppkjøpet av 19 selskaper, og har en årlig omsetning på ca. 840 mill. NOK.

El-Konsult er lokalisert på Hitra i Trøndelag og fokuserer særlig på oppdrag rettet mot akvakultur. Selskapet har 33 ansatte og omsatte for i overkant av NOK 60 mill. i 2020, og med god lønnsomhet. Alle de tidligere eierene, Erik Knutshaug, Mads Pedersen, Per Øivind Knudsen og Roar Lyngstad Utseth, samt daglig leder Vibeke Knutshaug vil fortsette i sine sentrale stillinger i selskapet.

El-Konsult har levert en svært stabil og god vekst de siste årene og mer enn doblet omsetningen fra 2015 til 2020. Med en solid ordrebok er selskapet også godt posisjonert for videre lønnsom vekst.

Med oppkjøpet av El-Konsult styrker Elscoop Group seg ytterligere i Trøndelag og innenfor en voksende akvakultur-næring. Vi ser fram til å jobbe sammen med Erik, Mads, Per Øivind, Roar og Vibeke i videreutviklingen av selskapet.