13.05.2022

Kampen Installasjon blir en del av Konstel

Konstel har gjennomført enda et oppkjøp, og vi ønsker Kampen Installasjon AS velkommen som nytt selskap i gruppen.

Pressemelding 13.05.22

Oppkjøpet av Kampen Installasjon AS styrker konsernets tilstedeværelse på Østlandet, og bidrar til at Konstel AS nå runder 650 ansatte.

 

– Vi har allerede en god relasjon til Kampen Installasjon, og synes det derfor er ekstra hyggelig å kunne ønske dem velkommen som en del av Konstel. Med Kampen Installasjon er vi nå 22 selskaper og runder 650 ansatte, sier konsernsjef i Konstel, Terje Myhre.

I 2021 hadde Konstel NOK 1 milliard i omsetning, og forventer videre sterk vekst.

Kampen Installasjon ble etablert i 1999.  Selskapet utfører elektroinstallasjoner for bedrifts- og privatkunder i Oslo og Akershus-regionen.
Med sine 11 ansatte omsatte Kampen Installasjon for i overkant av NOK 25 mill. i 2021, og viser god drift og meget sterk lønnsomhet.

– Relasjoner er viktig i bransjen vår, og vi har hatt god relasjon til flere i Konstel i lang tid. Men i tillegg til kjennskapen vår til Konstel var forretningsmodellen deres avgjørende for at det var nettopp Konstel vi ønsket å bli en del av. Nå kan vi bli del av et større selskap, med fordeler som gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, kompetanseutvikling og markedsføring uten å skru ned skiltene våre fra veggen. Vi er fortsatt Kampen Installasjon, men nå også en del av Konstel, forteller daglig leder, Bjørn Michalsen.