16.09.2022

Konstel satser i ny region – EL 24 blir en del av gruppen

Konstel har gjennomført nok et stort oppkjøp, og vi ønsker EL 24 Ensiko AS velkommen som nytt selskap i gruppen. Med dette oppkjøpet styrkes konsernets posisjon i det norske elektromarkedet, og er starten på en satsning i Møre og Romsdal.

Pressemelding 16.09.22

Oppkjøpet av EL 24 Ensiko AS styrker Konstels posisjon i det norske elektromarkedet, og er starten på en satsning i Møre og Romsdal.

 

– Oppkjøpet av EL 24 markerer starten på en satsing i en ny region for oss. EL 24 er et veldig godt utgangspunkt for videre vekst og utvikling i Møre og Romsdal, og sammen er vi i ferd med å legge spennende planer for de kommende årene, sier konsernsjef i Konstel, Terje Myhre.

 

EL 24 Ensiko (EL 24) ble etablert i 2006, og har i dag om lag 140 medarbeidere. Selskapet holder til på Nord-Vestlandet med avdelinger i Ålesund, Stranda, Sykkylven, Hellesylt, Valldal, Sjøholt og Langevåg. EL 24 omsatte for ca. 175 mill. NOK i 2021, og viser god vekst og lønnsomhet over tid.

Med sin kompetanse og lokale tilstedeværelse har selskapet bygget en solid markedsposisjon over lang tid, og betraktes i dag som den ledende elektroentreprenøren i sin region.

 

– Vi har siden oppstart hatt fokus på høy kompetanse, bedriftskultur, god service og å være en god arbeidsplass med lærlingordning, som bidrar til lokal sysselsetting. Dette er kanskje de viktigste suksessfaktorene for den gode posisjon vi har opparbeidet oss i regionen vår. Det å bli del av en større gruppe, med Konstel som eiere, vil gi oss synergier til det beste for våre lokale kunder og ansatte, og selskapets videre vekst og utvikling, sier daglig leder i EL 24, Hans Oscar Molvær.

Konstel er en av Norges ledende multilokale elektroentreprenører, med lokale selskaper på Østlandet, i Trøndelag, og nå i Møre og Romsdal. Med dette oppkjøpet omsetter Konstel for ca. 1,5 mrd. NOK, har 25 selskaper i gruppen, og nærmer seg 1.000 ansatte.

 

– Vi er veldig glade for å kunne ønske EL 24 velkommen som en del av Konstel, og ser frem til et spennende samarbeid og videre vekst i årene fremover, avslutter Myhre.

 

For spørsmål, vennligst kontakt
Konstel – Konsernsjef Terje Myhre, telefon 92 82 45 44 eller terje.myhre@konstel.no
EL 24 – Daglig leder Hans Oscar Molvær, telefon 94 81 99 09 eller hansoscar.molvaer@el-24.no