01.02.2023

Starten av en ny fase i utviklingen av Konstel

14. desember 2022 kunngjorde Konstel et eierskifte fra Credo Partners til Nimlas Group. I dag, 1. februar 2023 er transaksjonen gjennomført, og en ny fase i utviklingen av Konstel kan starte.

På 3,5 år har vårt mannskap tatt Konstel gjennom en vekst fra ca. 200 mill. NOK til ca. 1,6 mrd. NOK i årlig omsetning i 2022. Dette har vi fått til gjennom godt samarbeid på tvers av lokale selskaper og sentrale ressurser, samt fantastisk støtte fra et kompetent og positivt team fra Credo Partners. 20 oppkjøp og en organisk vekst godt over markedet har gitt oss en solid plattform for videre vekst og utvikling, og gjort oss attraktive for enda større aktører.

Med Nimlas Group som ny eier – godt støttet av hovedeier KLAR Partners – tar Konstel fatt på en ny epoke. Som del av et større nordisk konsern med alle tekniske disipliner, åpnes nye muligheter for vekst og utvikling av Konstel. Vi vil hele tiden være på utkikk etter flere gode elektroentreprenører som kan passe inn i Konstel, samtidig som vi støtter og ivaretar våre eksisterende selskap på best mulige måte.