24.06.2022

Vi fortsetter den sterke veksten – Krøderen Elektro blir en del av Konstel

Konstel har gjennomført sitt hittil største oppkjøp, og vi ønsker Krøderen Elektro AS velkommen som nytt selskap i gruppen.

Pressemelding 23.06.22

Oppkjøpet av Krøderen Elektro AS styrker konsernets tilstedeværelse i Østlandsregionen med sine avdelinger i Modum, Krøderen, Sigdal, Kongsberg Hallingdal og Ringerike.

 

– Vi har lenge hatt en god relasjon til Krøderen Elektro, og vi skal ikke legge skjul på at vi har ønsket å ha dem med på laget lenge. Med Krøderen Elektro er vi nå 23 selskaper og runder 800 ansatte, sier konsernsjef i Konstel, Terje Myhre.

I 2021 hadde Konstel NOK 1 milliard i omsetning, og forventer sterk vekst i 2022.

Krøderen Elektro ble etablert i 1986, og har bygget en solid markedsposisjon over lang tid, og betraktes i dag som den ledende elektroentreprenøren i sitt marked. Selskapet utfører elektroinstallasjoner for bedrifts- og privatkunder på Østlandet.

Med sine rundt 150 ansatte omsatte Krøderen Elektro for nesten NOK 220 mill. i 2021, og viser god vekst og sterk lønnsomhet over tid.

– Sammen med kjennskapen vår til Konstel, og den gode relasjonen vi har hatt over flere år var forretningsmodellen deres avgjørende for at det var nettopp Konstel vi ønsket å bli en del av. Nå er vi del av et enda større selskap, med fordeler som gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, kompetanseutvikling og markedsføring samtidig som vi er den lokale elektrikeren, med det sterke navnet vi har bygget over tid. Vi er fortsatt Krøderen Elektro, lokalt til stede og tilgjengelig for kundene våre, men nå også en del av Konstel, forteller daglig leder, Vegard Jelstad.