30.06.2022

Vi ønsker Nopek Elektro velkommen i Konstel

Med oppkjøpet av Nopek Elektro AS passerer Konstel en årsomsetning på NOK 1,3 mrd.

Pressemelding 30.06.22

Med oppkjøpet av Nopek Elektro AS passerer Konstel en årsomsetning på NOK 1,3 mrd.

 

–Vi kan gladelig informere om at Konstel har gjennomført enda et oppkjøp, og vi ønsker Nopek Elektro varmt velkommen som nytt selskap i gruppen, sier konsernsjef i Konstel, Terje Myhre.

 

I 2021 passerte Konstel NOK 1 milliard i omsetning. De første 6 månedene av 2022 har Konstel gjennomført tre nye oppkjøp, og med Nopek Elektro som det siste tilskuddet i Konstel passerer konsernet en årsomsetning på NOK 1,3 mrd.

–Forretningsmodellen til Konstel er å samle dyktige lokale elektroentreprenører i en større gruppe og tilby verdiskapende sentrale tjenester, slik at den allerede sterke lokale elektroentreprenøren kan bli enda et knepp bedre, sier Knut Morseth, ansvarlig for oppkjøp i Konstel. – Ja, vi vokser blant annet gjennom oppkjøp, og vi ser kun etter selskaper som allerede er sterke, har en god kultur, høy faglig kompetanse, og som kan bidra til læring og synergier på tvers av selskapene. Og dette er Nopek et godt eksempel på, tilføyer han.

 

Nopek Elektro ble etablert i 1994. Selskapet utfører elektroinstallasjoner for nærings-, industri- og privatkunder over hele Østlandet, med base på Lierstranda. Teamet på 29 personer er svært dyktige på blant annet internkontroll og rehabiliteringsprosjekter, og har et godt renommé i regionen.

Vi ser frem til å jobbe sammen med daglig leder, Erik og de andre ansatte i videreutviklingen av selskapet!